filet z kurczaka z pieczarkami i serem zapiekany w piecu - 15 zł
filet z kurczaka panierowany alla schabowy - 13 zł
panierowany kotlet serowy z szynką - 10 zł
polędwiczki w sosie francuskim dijon - 19 zł
wątróbki drobiowe z rata tui jabłkowo-cebulowym - 15 zł
pstrąg rozmarynowo-pietruszkowy - 20 zł
mięsa z grilla (3 rodzaje) z sosem czosnkowym - 23 zł
panierowany filet z miruny patagońskiej - 11 zł
Dodatki do dania głównego:
ziemniaki - 4 zł
ziemniaki opiekane - 4 zł
frytki - 4 zł
pieczywo - 2 zł
Dodatki warzywne:
surówka z białej kapusty - 4 zł
kapusta zasmażana - 4 zł
buraczki - 4 zł
mizeria - 4 zł
marchew tarta - 4 zł
marchew z chrzanem - 4 zł
sałatka ze świeżych warzyw z sosem vinegret - 8 zł
bukiet surówek - 5 zł
Na słodko:
ciasto domowe - duża porcja - 5 zł
deser lodowy z bitą śmietaną - 8 zł
Serwujemy również napoje gorące ( kawę, herbatę), napoje zimne, piwo, wino oraz mocniejsze alkohole w drinkach, kieliszkach, butelkach.
Co sezon proponujemy Państwu dodatkową wkładkę do kart głównej, w której zamieszczamy potrawy z produktów zgodnych z porą roku. Zmieniające się karty sezonowe publikujemy na naszym profilu FB.